Dansk English
Euromovers

EUROMOVERS Kvalitet


Quality For EUROMOVERS er kvalitet mere end blot et ord og det nødvendige kendskab for at bliver certificeret.

For EUROMOVERS er kvalitet ikke gjort ved bare at sende og evaluere spørgeskemaer.

For os betyder certificering mere end blot at dokumentere vores forretningsprocedurer.

Størstedelen af et flyttefirmas service ydes ikke i firmaets lokaler. Derfor tror EUROMOVERS, at det ikke er tilstrækkeligt blot at måle kvalitet efter flytningen.

 

 

Total kvalitetsledelse

Takket være total kvalitetsledelse, et system, som vi har introduceret, og som opfylder de seneste DI EN ISO 9001:2015 standarder, kan vi sikre kvaliteten af vores ydelser på det tidspunkt og på det sted, hvor de udføres: under vores kundes flytning.

Det er derfor, alle vores kunder har en navngiven repræsentant til at se efter deres interesser hos EUROMOVERS.

Total kvalitetsledelse gør det muligt for os i forvejen af afgøre, hvor der kan opstå problemer og således tage de nødvendige forholdsregler. Vi bruger en variation af metoder for at opnå en målbar bedømmelse af kvaliteten af vores ydelser.

Dette system, der har bestået tidsprøven, gør det muligt for os at bevise, at vores medlemsfirmaer yder "verdensklasse service".

Sikring af værdifulde genstande

SecuringEt andet system, der er indført i overensstemmelse med DIN EN ISO 9001:2015 gør det muligt for EUROMOVERS at tage særligt vare på behandlingen af dine "skatte".

Vi anvender en særlig metode til behandling af genstande af særlig materiel eller ikke-materiel værdi, som ikke kan erstattes, hvilket gør det muligt for os at sikre, at EUROMOVERS kunder også vil blive fuldstændig tilfredse med vores behandling af deres værdigenstande.

Andre standarder

Vores ISO 9001:2015 certifificerede kvalitetsledelsessystem opfylder følgende standarder

Danske betingelser

Internationale betingelser

Kvalitets politik

 

2017 Quality Benchmark EUMO-I
2017 Quality Benchmark ERS Only
Google+ facebook twitter linkedin