Dansk English
Euromovers

Flytninger i Danmark og Europa


Vores servicepakker for flytninger inden for Europa

Fuld servicepakke
Full Service PaketDen komplette dør-til-dør service. Vi sørger ikke blot for sikker transport fra det oprindelige sted til destinationen, vi sørger også for det nødvendige, materiale, pakning og afmontering. Og skulle du have brug for assistance fra professionelle håndværkere, så som faguddannet maler, blikkenslager eller elektriker, vil vores kundeservice hjælpe dig.

Klassisk pakke
Classic Paket2Denne servicepakke er perfekt til dem, der gerne selv vil tage aktivt del i deres flytning. Det er op til dig, hvor meget af flytningen du selv foretager, og denne overbevisende pakke tilbyder dig en fleksibel brug af fores service til en rimelig pris.


Økonomipakke
Economy PaketDenne servicepakke gør det muligt for dig at arrangere størstedelen af opgaverne selv. Du sørger selv for pakningen og for at skille dine møbler ad - vi kan naturligvis stille det nødvendige materiale til rådighed. Når du er færdig med at pakke og med øvrige opgaver, tager vi os af læsningen og transporten af dine ejendele til dit nye hjem. Til den aftalte tid!

Fælles transportpakke
Beiladungs ServiceDenne servicepakke er den optimale måde at transportere små husholdningseffekter. Hvorfor skulle du bestille en varevogn for at flytte bare nogle få ejendele? EUROMOVERS Powerlane transportørerne kører konstant på kryds og tværs gennem kontinentet og vil med glæde tage din lille sending på en fælles transport eller kombineret med en anden flytning.

 

Vi giver gerne individuel rådgivning. Indtast venligst dine oplysninger på spørgeskemaet, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Google+ facebook twitter linkedin